December 29, 2015

Alhamdulillah..

Alhamdulillah Qaseh dah keluar ward tapi dengan bekalan ubat untuk kuatkan paru-paru selama sebulan. Mama pula yang dah selsema dan sakit kepala.

Badan masih terasa penat, rasa nak tidur. Sehari dua dihospital, Qaseh masih lemah namun masuk hari ketiga dengan nebulizer selang 4 jam dan antibiotik setiap 8 jam benar-benar buat mama semput..semput layan karenah dia.

Anak kecil yang tak kecil sangat ni, tiada perasaan takut dengan nurse dan doktor. Dia selamba aje menegur doctor "hi", bila dapat keluar dari bilik, jadi " busy body" di kaunter nurse "buat apa tu..nak tengok" uwaaaaa tepuk dahi mama!

Jom layan pic Qaseh..

4 comments:

sweet tooth said...

hehehhe...qaseh ni peramah ya... :-)

Mamanurin said...

First time ambik masa sikit lepas tu adoiii jenuh

Maimun Razali said...

alahai siannya dier nampak muka xlarat tue..alhamdulillah la cpt sembuhnya

Mamanurin said...

A'ahh letih sikit

Popular Posts