May 19, 2016

Bercuti Dgn Sijantung Hati

Mama ambik kesempatan cuti panjang dari hujung bulan 4 hingga seminggu bulan 5❤❤

Merealisasikan keterujaan Qaseh melihat "aeroplane" dari bawah..dulu time umur belum setahun dah naik flight, masa tu tak tahu apa2 kan..kali ni belanja Qaseh naik flight jenjalan..

Seronok melihat kegembiraan dia..penat weyy nak jawab macam2 soalan, belum lagi dia ajak orang sebelah kerusi sembang..sedar tak sedar dah sampai huhuhuu..

Flight dari KLIA to KB je tapi rasa berbaloi bila Qaseh tak banyak ragam.. banyak dia belajar secara tidak langsung. nasib nak duduk dendiam kat kerusi..pakai belt hehehe..

Bercuti berdua sangat mencabar especially bila nak handle bagasi sekali harung dgn anak sekali harung nak snap gambar hahaha

Mama harap, Allah luaskan rezeki mama dan Qaseh supaya mama dapat bawa dia pergi jalan lagi. Aminn..

psttt ® ada nak sponsor mama dgn qaseh bercuti tak? hehehee

No comments:

Popular Posts