October 18, 2009

Citer minggu syawal

Hari ini genap seminggu...

Sebelumnya itu, macam-macam yang berlaku..pergi open house dgn highway yang tak macam highway tu...jammed giler, buat sakit hati je...sampaikan both of us kena decide nak pergi or tak rumah my frenz seba dah separuh jalan tapi still kat tempat yang sama dekat 1 /12 hour...giler tak? lastly we all decide balik rumah aje..tunggu la lepas raya baru pergi rumah dia..

Keesokannya pergi jejalan kat shopping complex..pastu terus lajak ke Cheras rumah cousin..mak sedara aku nak gi Mekah...dah buat permintaan pada dia if dia ingat lah...doa doakan aku agar apa yg aku nak allah berkati dan kasi..aminn..

Minggu ni jugak 2 org officemate aku dapat baby...dua story yang berlainan kerana one of them mmg dah ada anak tapi kali ini mmg special sebab dia dapat baby girl !! princes among the 4 prince..dan lagi sorang member, baby boy setelah lamaa jugak menunggu untuk first child ni..aku? perasaan aku? umphhh mahu berkata benar or sorok-sorok rasa hati?

Rasa seronok gak bila kengkawan ni dapat baby...tapi jauh dalam sudut hati, aku cemburu sesangat...dengki pun ada..ha ha ha ha..tapi tak ada niat jahat pun..sedih pun ada sebab turn aku belum sampai lagi ni..tapi insyallah, mungkin lepas ni giliran aku pulak kan..

Minggu ni juga Raya Gathering kat opis, seronok and meriah sangat..haru biru jugak ler opis dgn boss di buat dek kitaorang terutama time sesi berposing..sedap betul makanan..kenyang perut dari pagi sampai ke malam..

Hari ni pulak, tetiba aku dikejutkan dgn phone call..ya allah anak sedara aku si qilah dah pandai main handphone...hahahhah bila dsgr suara aku, boleh pulak dia letak tepon...bertuah sungguh anak sorang tu...rupanya, dida main hanphone adik aku, and then bila dgr s uara aku, kata mak dia, boleh pulak dia kata ada orang...memang ler orang..

No comments:

Popular Posts