October 5, 2009

Open House

Hari badan terasa macam tak sihat aje...rasa macam penat sangat..Mungkin sebab semalam aku melepak sehari suntuk kat dapur kut...sempena syawal ni..ada orang nak datang rumah, so aku ni macma ala ala rajin ler jugak, buat ler mee rebus. Fuh!!! sedap macam mak aku buat..semalam tak terasa kepenatan...ari ni baru kepenatan tu datang melanda. Penat betul, rasa macam berterbangan pulak..terbang tinggi di angkasa.

Hujung minggu lepas, banyak sangat attend "open house"..macam-macam yang dimakan..alhamdulillah, rezeki dari allah. Time time open house ni, bebudak yang paling gumbira aku tengok...mana idaknya, ikut mak ayah pergi open house, surely dapat duit raya...abih abih koman pun sat usampul RM2..tu yang paling koman ler...tapi tak kisah ler, janji tuna rumah ikhlas...dapat pahala besar kalau mengembirakan bebudak ni..

No comments:

Popular Posts