September 16, 2011

Mama Tak Sihat

Dah hampir seminggu mama demam, batuk serta selsema, dah 2 kali jumpa doctor dan 2 kali juga tukar ubat lagi kuat, tapi nampaknya masih tak juga nak sembuh..paling teruk, telinga mama belah kanan macam sound trouble je..uhhh tak selesa.

Kesian kat papa, dalam keadaan yang tak sihat, kena pula jaga mama yang sakit hinggakan kalau papa macam tak larat nak larat mama merengek, papa akan cakap " janganlah merengek, papa tak tahu nak buat camner..umm main FB nak?" hahaha nak kasi mama senyap dari merengek.

Dua hari lepas mama mimpi yang sama, mimpi mama menyusukan baby. Kawan mama kata, itu gangguan sebab badan mama lemah. Lemah sebab mama demam. Agaknya kemaruk sangat nak baby,sampai terbawa-bawa dalam mimpi.

1 comment:

MommyAqil said...

Mama..sorry..lambat tau mama demam..kesian mama..so how's ur condition now?getting better tak ma??isyy risau pulak Mommy..

Popular Posts