August 28, 2012

Sorry...i just missed her




Same status kat FB..tak tahu kenapa mama say sorry..maybe sebab tak nak orang lain tahu yang mama rindukan dia. Maybe sebab tak nak orang kata, asyik-asyik rindu, asyik-asyik rindu, macam orang lain tak ada perasaan rindu. Rasa sangat berat  dihati..rasa sangat lemah badan bila rindu itu tak mampu untuk dilontarkan.

5 comments:

Noina said...

Mama..takpe klu kita rindu...nama pun anak..kita kandungkan dia 9 bulan..dah tentu rindu ya amat...
Al-fatihah....

Nurul Aznil said...

rindu salah...
tak rindu salah...
kita la yg dok serba-salah

chill mummy
salam aidilfitri

eza miza said...

normal mama if mama rindukan arwah.. al-fatihah.. ayat mama kat atas tu sgt melekat kat jiwa eza.. sekuat mana pon kita, kita kalah juga bila hal anak-anak ni..emm

umi fiza said...

daripada Dia kita datang kepada Dia kita kembali, semoga dikurniakan pahala atas musibah dan digantikan dengan yang lebih baik. ..insyaallah.... saya kagum dengan semangat mama yang tabah. ...Al fatihah buat anakanda tercinta

Nur Misnan said...

ohhhh... mustilah windu2an dgn anak..

anyways, please come to my blog. hve somthing for u.. congrats..

Popular Posts