July 22, 2013

Kasih Dia Dalam Qaseh

Alhamdulillah, syukur pada Allah S.A.W atas limpah kurnia dan rahmatNYA pada kami hamba yang kerdil. Hampir dua bulan tak update entry, blog mama dah bersawang.


Sepanjang dua bulan ni banyak entry yang tertunggak. Tentang perkembangan Qaseh..tentang kesihatan papa dn juga situasi mama.


Papa terpaksa menjalani pembedahan di pergelangan tangan kanan untuk membuat"tapak" atau fistula bagi proses dialisis awal bulan baru baru ni, gara - gara fistula lama telah rosak. Kini proses diaisis berjalan dengan menggunakan IJC dileher papa. Kesian papa. Terkadang rasa sedih tengok papa tapi mama bangga sebab papa tak pernah putus asa. Papa selalu positif. Moga papa terus bersemangat dan tabah.


Qaseh, bila menyebut tentang dia, terasa dia hadir bersama kasih dari syurga. Sangat - sangat benar perasaan itu. Terima kasih Allah atas hadiahMu ini. KAU kirimkan dia bersama kasih dan sayang..rindu dendam pada syurgawi itu.


Mari layan pic Qaseh..nanti mama update lagi


Published with Blogger-droid v2.0.4

10 comments:

Sizuka said...

Hai qaseh.. amboi dah tembam dah die...

ICAZIESYIRA said...

After a while..
I am back. And, congratulation!
I am so happy for you..
Semoga Allah memelihara keluarga ini..
Aminn

Mamanurin said...

acik sizuka, hehehehh qaseh kuat menyusu..bila nak jumpa acik ni..

Ica, a'ahh lama tk muncul..tqvm..insyallah aminnnnnn

m@m@yAyA said...

alahai qaseh makin comel skrg..jap jer da bsr kan..

bila la kakak yaya dpt jmp adek qaseh nie..

sweet tooth said...

mamanurin, comelnya qaseh... :-)

Rizziela said...

sedapnya Qaseh tido..mulus ajer wajahnya

Rizziela said...

sedapnya Qaseh tido..mulus ajer wajahnya

Anonymous said...

salam mamanurin mamaqaseh
sentiasa menanti kabar dan berita dari kalian beriga...
take care

jaunahanis ika said...

Cutenye qaseh...

NoLy NaSa said...

Qaseh, beautiful name!

Popular Posts