June 7, 2011

Deliver..Pregnant

Maktok kata "Along, Sabrina (cousin mama) dah bersalin"..heheh mama jawab apa? mama jawab "ya ker? so?..terukkan jawapan mama tapi tu spontan..mak tok pun cerita, sabrina ambill anak angkat, dah besar dah budak yang di jaga tu, alih2 pregnant dan bersalin pun..kuasa Allah kan..ummm maktok nak "hint" suh ambik anak angkat ker?

Tadi mama call maktok lagi, saja je call, kalau tak call sehari maktok tu dah susah hati, orang lain tak call tak apa, tapi janganlah mama tak call, macma cacing kepanasan je..ingatkan dah tutup pasal orang bersalin dengan pregnant..rupanya belum lagi..kali ni wife cousin mama jugak..but dia pregnant! ummmm anak number 2 cousin mama ni sebaya dgn arwah Mia, bulan yang sama, muda 3 hari aje...sedihkan? siankan kat mama..aduh maktok Mia ni buat mama malas nak bercakap..dah hilang tahap kesabaran dah agaknya maktok ni dok tunggu mama tak pregnant lagi heheheh..sabar ehhh..

4 comments:

mas said...

kuatkn semangat ye..smoga kesabaran akan mendapat ganjaran yg sebaiknya :)

mama akid said...

sabar ye mama...=)

yummy mummy said...

mama : happy happy :D

MaMaNuRiN said...

mummy,

ekekek -:)

Popular Posts