June 4, 2011

Mama sakit

Mama tak sihat! Demam agaknya..malam tadi tak boleh tidur, perut sakit sangat, tak selesa..rasa macam dalam perut ada baby je..macam masa ketika Mia ada kat dalam perut mama, menggeliat, main tendang-tendang..mmg rasa teruk sangat malam tadi, sian papa tak boleh nak tidur sb mama dok mengerang sakit..nak kata angin, abis semua minyak papa dah sapukan kat perut mama.. Pregnant? Mama baru abis period heheheeh...but kuasa Allah, harap mama pregnant, hehehe desperate nak pregnant lagi..

No comments:

Popular Posts