June 26, 2011

Bila Mama Bersama Papa Tanpa Dia..

Mama cuti panjang ketika majlis perkahwinan adik mama..sebelum tu, bila buka IPad papa aje, mesti ada link hotel-hotel..ahakss seronok jugak bila belek-belek..tapi mama diam aje sebab time time busy nak kenduri kan..lupakan aje sebab memang tak tahu apa rancangan papa..

Bila balik KL je..still tak ada apa-apa permintaan dari papa seperti "mama, readykan pakaian etc yer" or "mama nak pergi mana-mana tak?" still tak ada..so tidur kat umah sendiri hari tu..next day, bangun pagi dok pikir nak makan apa untuk breakfast, almaklumlah orang lain kerja, kami masih lagi bercuti..mama tengok papa dok belek IPad dia..ummm mama biarkan aje papa Mia tu..lastly papa kata"mama, jom tidur hotel nak tak?" jiwa raga mama ni dah terloncat tergedik gedik nak aje..favourite tu!!so disebabkan mama tak pernah sampai kat Bukit Tinggi tu, so papa kata, jom kita pergi Colmar Tropicale, Bukit Tinggi..papa call hotel terus booking and mama siapka apa yang patut. Thanks papa..ada Mia best ni!!! mesti seronok membebel2 dalam kereta..ummm rindu dia! Terus tak terpikir breakfast nak makan apa..seronok punyer pasal.

Sedikit photo mama dan papa disana..seronok sangat. Walaupun ramai yang kata, selagi belum ada anak, berjalan or pergi lah bercuti sebabkalau ada anak susah sikit nak gi jenjalan..ummm mama rasa puas sangat berjalan berdua, mama nak jalan dgn anak-anak mama serta papa, tak kira susah or senang, perasaan tu lain rasanya..mesti havockan?







1 comment:

Lady Mira said...

wah! template baru :) simple n nice :)

Popular Posts