July 3, 2012

Masih Terasa

Pagi tadi, duduk kat sofa sementara tunggu papa bersiap, rasa sedih itu masih ada..rasa sakit pun sama. Bila papa sapa dan berkata 'mama...mama ok tak?" mama cuba tahan dari menangis dengan menundukkan kepala tapi saat papa tiba airmata mama terus mengalir laju tanpa henti..ohhh papa, am so sorry!!! mama ingat pesan papa tentang rezeki namun peristiwa semalam benar-benar meremukkan hati mama..sampai hati diaorang..tapi hingga saat ini mama masih berusaha memujuk hati..apa guna merebut hak orang walaupun ketika dia hampir menjadi milik mama, saat itu dia dibuang dan di nafikan haknya..mama yang miskin ini telah tertumpah kasih walaupun belum melihatnya..kasih mama diragut lagi..


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

Nurul Aznil said...

AsSalam,

Sabarlah MamaNurin...

Selagi boleh nangis, nangis la...
Nak hentak-hentak kaki atas lantai pun takpa. Tapi lepas tu, senyum. Senyum kat suami. Dia tak nangis sebab dia nak kita nampak yang dia kuat. Sure dia akan lega bila nampak u senyum kat dia... insyaAllah...

Bukan ini, mungkin itu rezeki kita.
Barang baik, ambik masa untuk siap maaa... :)

*hug

Sizuka said...

mungkin Allah nak beri yg lebih buat akak suami isteri...

mummycda said...

Insyaallah ada hikmah yg tersembunyi di sebalik dugaan nie....hanya Allah yg Maha mengetahui...moga2 mama sentiasa tabah yer...ida doakan moga impian mama ngan papa tercapai...amin...:)

Sazila Sahdan said...

Salam..
sye dah kawen 7tahun menginginkan baby 4bulan ke bwh utk d jadikan anak angkat...x kira apa taraf or jantina sekalipun....sesiapa ada info dr biomum yang mencari keluarga angkat di minta menghubungi saya melalui wassap/wechat/sms 011 1774 1743

azlie ali said...

As Salam.. Saya azli, seorang guru, lokasi Perak. Kami suami isteri ingin mencari anak angkat jantina perempuan berumur 1-5 tahun. Boleh wass app saya, 011-52841565 atau sms 019-5037452

azlie ali said...

As Salam.. Saya azli, seorang guru, lokasi Perak. Kami suami isteri ingin mencari anak angkat jantina perempuan berumur 1-5 tahun. Boleh wass app saya, 011-52841565 atau sms 019-5037452

Popular Posts