December 17, 2013

Tentang Lasagna

Papa, lunch tadi mama ikut kawan mama makan dekat SR kat office mama. First time makan dekat SR setelah papa tiada.

Papa tahu mama makan apa? makan chicken lasagna dengan air tembikai. Last sekali mama makan lasagna dekat SR dengan papa dua hari sebelum papa pergi tinggalkan mama selamanya.

Perasaan mama...boleh tak papa gambarkan keadaan mama tadi? bergenang airmata depan makanan mama dan kawan-kawan mama..terkeluar kata-kata pada kawan mama.."last makan ni, dua hari sebelum arwah pegi"..

Papa tahukan itu antara fav mama, sedap tapi tak sesedap bila makan bertemankan papa. Mama suka bila papa tengok mama makan sebab papa kata, bila mama makan, mama nampak macam kelakar je tapi ada mama kisah? huhuuu rindu la kat papa..

Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Popular Posts