June 10, 2014

Cuai

Hmmmm..arini lepas parking kereta dekat station Monorel Titiwangsa terus tunggu monorel tapi masa nak lock kereta tadi rasa macam ada benda yang tak lengkap..abaikan.

Dalam monorel dok gagau cari handphone dalam beg. Tak ada. Ada handphone papa je. Arggg sah tertinggal dlm kereta. Memikirkan hal yang penting takut ada orang call sampai station chow kit terus keluar and patah balik pergi titiwangsa!!

Sah..sah..sah..memang handphone dalam kereta dekat carseat. Tengok dari cermin luar memang nampak. Nasib baik patah balik kalau tak...

Papa, dah ambil handphone naik balil monorel tapi kali ni terlajak pulak pit stop. Dah kena pusing balik. Kalau mengadu kat papa, sure papa gelakkan mama sampai keluar airmata dan mula cakap mama cuai!!

Emnnn letih pagi-pagi ni.

No comments:

Popular Posts