August 19, 2015

Crush Ouchh

Blog mama yang tak semenggah ini tak boleh access tak boleh buka menggunakan lappy!!! arggg stress makcik ni! bila buka akan keluar tulisan computer dlm bahasa lain, bahasa jerman utk org yang buta IT macam mama..

Mama cuba masuk melalui safari pun tak berjaya, firefox pun failed dan siap gagahkan diri download chrome lagi kat Mac tu pun tak jalan. Huhuhu baru nak tukar template blog tau.

Sekarang updare guna hp cap ayam..letih wooo mata dgn jari jemari kematu. Sesiapa yg terror IT boleh pm or send email pada mama tak..kat bawah tu mama attach benda yg keluar bila mama masuk blog guna laptop..Apple Mac..email mama baby.nurinmia@yahoo.com

No comments:

Popular Posts