August 16, 2010

Tentang Award dari Zalin

Award dari ~  zalin     
Hari ni hujan..hujan selebat lebatnya...angin pun bertiup sekencang kencangnya..syukur pada anugerah Allah, hujan yang menyubur tanah..hujan yang membasahi bumi..nyaman dan tenang..dan hari ini juga mama dgn hubby berbuka di luar, tak sempat nak balik rumah..biasalah kan kerja di kota metropolitan ni, traffic jammed sukar dijangka..

Yeh yeh yeh!!! mama dapat award lagi dari adik kecik mama..adik kecik mama yang dok belajar lagi tu..terima kasih ya zalin sebab tag mama dengan award yang sweet sangat calernya..rasa macam menang pingat olimpik je..champion acara cucuk menyucuk hahahaa...opsss mama tak perasan lah mama kena tag orang lain ke tak..tapi simpan dulu tagging tu boleh tak? mama penat sikit hari ni..nanti kiter sambung lain yer..anyway, anyhow...thanks to my zalin for lovely award!!! nanti kasi lagi tau hahahahaah

2 comments:

zalin said...

wahhh..mamanurin dah wat entri tentang award ni ye..hihi..jaga diri mamanurin..slmt berpuasa..

MaMaNuRiN said...

hahahahah tua pasal..mama kena appreciate award yang diterima..tima kasih zalin..u too take care, belajaq rajin2 karang nak pinang anak orang..

Popular Posts