July 2, 2011

Kelainan..

Yeah! bulan baru arini dipenuhi dengan kerja-kerja yang memerlukan kesabaran yang amat tinggi. Harini terpaksa menggunakan earphone dari pagi sebab harini office terlebih "gema" so untuk mengelakkan mama tak  dapat concentrate dengan kerja kerja monthly reconciliation, reporting etc. Uhhhh nampaknya penggunaan earphone memang sangat membantu ahaks!! System buat hal so banyak report yang tak dapat nak print.. After lunch baru ok and my monthy reconciliation done! All the reporting also done! fuh!!! penat kepala!!

Sister in law mama dah buat OPU yesterday at Hospital Alor Setar, hoping semua akan ok and baik-baik aje untuk SIL and adik lelaki mama even diaorg dah ada Atiyyah! First time doing the ICSI/IVF memang sangat-sangat mencabar, memang kena kuatkan semangat yer adik2..along hope for the best for both of u!

Hari ni juga Day 4 mama period! tapi lain sikit rentak mama punyer best friend ni..1st.and 2nd.day, langsung tak ada kat cik puan "pad" tu but bila gi wi wi ekekekek (sorry) ada sikit je yg keluar..ummm mula tu musykil and takut juga sebab takut tu tanda mama pregnant (nada mengharap lagi tu). Biasanya time heavy adalah hari 2 dan ketiga mama..nasib baik semalam (3rd.day) dah ok walaupun tak heavy macam biasa..and harini dah macam nak abis je period tu..just spot and simple line kat "pad" tu hehhee..teruk sikit entry kali ni, mama baru bangun tidur andterus mengadap lappy ni..balik kerja terus terlena kat katil, papa pulak tak sampai hati nak kejutkan sebab mama memang nampak terrible giler masa dalam kereta.

Owh!! mama tak start lagi treatment sebab nak cuba normal, and it's done hehehe...hope for the best,bila period macam lain sikit ni, mula hati membuak  nak gi jumpa Doctor Z tu, nak check ada baby or tak hehehe..nak sedapkan hati la konon but rasanya kalau ajak papa mesti papa macam tak sampai hati kan kan kan..ummm tengoklah nanti..dah tergedik gedik nak jumpa doctor!! Ummm mama dah cakap dgn papa, nak sambung treatment lagi lepas raya nanti, sambil tu still teruskan secara normal untuk dapatkan baby.

No comments:

Popular Posts