December 4, 2012

Pernah Ada..

 Status FB mama semalam..

ummmm..citer lunch hour tadi..someone berkata dan bertanya..

dia : senyum dan berkata, nampak dah berisi sikit
me : senyum juga sambil berkata, a'ah asyik dok makan je sambil bertanya, akak tak lunch ker?
dia : tak..malas nak makan. Sambil terus bertanya..anak berapa orang
me : ohhh anak x ada..opsss pernah ada tapi dah meninggal

mode masa tu : -:( rasa nak jadi halimunan masa tu jugak!

dia : dah brapa lama kawin? tak apa, boleh honeymoon lama-lama..

mode : lambatnya lift ni nak sampai level 9 ni!

No comments:

Popular Posts