December 20, 2012

Jammed!

Hujan lebat saat keluar dari office. If dah hujan kat KL ni, sure jalan raya tu tar jalan pun tak nampak sebab jammed!


Office mama kat kawasan segitiga emas! lagi masak!! Mmg tak ada ruang langsung..dah hampir 2 jam dalam kereta ni..melewati Hard Rock huhuuuu sangat penat.


Papa dah banyak kali sms dok bertanyakan mama kat mana..oh my kepala dah penat. Time ni la polis tak ada nak jaga traffic!! Hoping mama dapat sampai rumah sebelum 9.30malam!! Ada orang nak tengok rumah nak sewa huhuhu.


Now, kat Jalan Tar..ciluk ciluk dan ciluk hehehehe..kalau Mia ada ni sure mama dah kena bayar OT kat nursery ni. Bibik? Ohhh tidak..papa tak suka!


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Popular Posts