February 9, 2013

Hujung Minggu Sebelum..

Chinese New Year!! Gong Xi Fa Chai. Mama dengan papa tak balik Perak sebab ada kenduri cousin papa dekat KL ni tapi semalam mama half day sebab tak nak sangkut dalam jammed masa balik kerja. Memang heaven bila half day semalam hahaha..gelak jahat!


Hari pepagi dah pergi Shah Alam breakfast kat Pelita. Tapi tak lah pagi sangatkan. Mama update entry ni pun sebab dah habis makan and tunggu papa keluar dari toilet...eee papa ni lagi membazir dari mama.


Kejap lagi nak pergi Cash Converter!! Huhuhuu mahu sayu pilu ni..gara-gara sangat suka dengan camera and camcoder jadi pembaziran mama tu kata papa dah sampai tahap maksimum sebab tu camcoder yang sekali dengan camera ni kena dijual supaya ia tak rosak sebab tak digunakan. Hahahaha mama dah tahu nak buat apa dengan duit sales tu nanti wakakakakak..


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Popular Posts