February 1, 2013

10 Tahun Bersama

Hari ini cukup 10 tahun usia perkahwinan mama dengan papa. Alhamdulillah sangat-sangat sebab ALLAH memelihara dan merahmati dan berkati perkahwinan ini.


Malam tadi tepat jam 12 buat kerja giler dengan papa terkejar kejar nak ke bank sebab nak bayar hutang!!bukan sebab nak pergi celebrate. Hua huah hahaha. Pagi ni, temankan papa dialysis sebab mama cuti hari wilayah. Mata dah ngantuk sangat ni.


Tak ada hadiah and card untuk papa yang mama readykan hingga ke saat ini sebab mama terlalu busy sampai nak pikir pasal malam pun tak sempat. Hadiah dari papa? Heheehe secara jujurnya dok jugak mengintai malam tadi dalam keter papa kut kut ada surprised tp tak nampak jugak hahahah..


Ummmm nanti sambung entry lain sebab mama rasa sangat sedih. Andai mama boleh petik jari, pasti bila petik jari tu mama nak bila bunyi aje, ada baby keluar heheheh


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 comments:

Sizuka said...

Happy 10th Anniversary mama..

mama munif said...

slamat ulang thun yg ke-10 mamanurin,moga kkal hingga ke hujung nyawa dan dikurniakan Allah adik2 mia .amin3x..

Mamanurin said...

Thanks adik sizuka

Mamanurin said...

Amin amin amin ya rabbilalamin..tqvm mama munif

sweet tooth said...

happy anniversary mama, smg Allah kurniakn bahagia hingga ke syurga.

Mamanurin said...

Thank sweet -;-) insyallah

Popular Posts