February 9, 2013

Selamat..

Ummmn cancel nak jual barang kat Cash Converter tadi sebab harga tak memuaskan hati. Nasib baik papa tak buat degil nak tolak jugak. Huhuhuuu selamat camcorder mama!! Hahahaah kalau tak mahu mama nangis guling-guling.


Lepas ni nak pegi sewa DVD sebab dah bosan tengok TV..dah bosan tengok Astro...ummm nak ajak pegi shopping mesti kena leter dengan papa kan. Ok mama macam nak sewa 10 DVD sebab cuti panjang..papa kata satu DVD RM4 je untuk 3 hari dua malam..khamis lepas papa pegi sewa dua DVD, original lagi. Sewa dekat Speedy Kota Damansara. Jadi rasanya papa tak boleh la kan nak berleter kat mama kalau mama nak sewa banyak sebab papa yang ajar..hheheehe gelak menang ni!


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Popular Posts