May 31, 2011

Cuti Sekolah..Kenduri Kawin

Mia sayang, Jumaat lepas mama balik rumah maktok sebab opah sebelah rumah maktok buat kenduri kawin..aunty syasya kawin la sayang..kalini papa tak drive, kami balik dengan paktam, naik kereta paktam..best dapat rehat.. kat bawah ni ada gambar auntie syasya yang papa snap..




Mama busy jugak, penat pun ada sampaikan bila dah baring tu, terus lena, kalau kena simbah dengan air, belum tentu sedar. Cousins Mia? memang asyik dok buli mama dengan papa aje,tambah2 adik iman harith tu..huhuu yang tak sampai hati, time mama nak balik KL hari ahad..menangis nak ikut mama, sampaikan tok ayah call, bagitahu, adik iman menangissampai tertidur..huhuuuu sedihnya mama dengar..agaknya Mia pun macam tu kan kan kan..


Next entry, mama masukkan gambar cousins Mia ya..sekarang ni, mama rasa letih sangat, sebab hari ni terlalu banyak keja kat office..nanti ya sayang..

No comments:

Popular Posts