December 22, 2011

Sangat Gembira

Mama sangat happy this week sebab maktok dgn tok ayah ada kat rumah kecik mama ni, pastu ada Qilah dan Iman Harith dengan mak ayah diaorang,  bila balik kerja, diaorg semua ikut papa ambik mama, sangat seronok dan sangat penat sebab jawab banyak soalan dari Qilah dengan Iman Harith tu. Hari ni Qilah dengan Iman nak fly balik Sabah ziarah nenek belah pakteh. Sejak 2 tahun lepas Iman tu tengok dunia ni, inilah pertama kali dia balik jenguk nenek dia. 

Esok makngah dengan acik pun nak datang rumah mama lepas kerja. Wah sangat best sebab sampai hujung tahun, rumah mama penuh dengan tetamu. Bukan senang tau maktok dengan tokayah nak tinggalkan rumah diaorg kat Perak nun..



3 comments:

mast said...

hepi 4 u kak ... mcm saya nie dah xder parents so sayu lak rasanya ...

Hafiz dan Mawaddah said...

Seronoknya mamanurin..mawaddah yang baca pun dpt merasai keseronokan dan kemeriahan bila keluarga berkumpul...Semoga Allah merahmati mamanurin sekeluarga ye..^__^

Mamanurin said...

mast, terima kasih..jom jadi family akak..meriah ni

mawaddah, terima kasih..pastu nanti bila semua dah balik, mula la sunyi rumah

Popular Posts