January 1, 2013

Happy New Year 2013

Selamat Tahun Baru..Happy New Year!!

Oh mama tak sempat nak berkongsi segala cerita end of the year!! Banyak sangat cerita tapi masa tak seakan tidak ada untuk mama mengadap Ipad or notebook mama sama ada siang atau malam.huhuhu tak ada ruang utk mencuri masa itu..

Okay, mama dapat anak sedara baru!!! gegirl gitu!! Alhamdulillah..lahir hari Ahad 30/12..but sadly, baby condition not doing well..masa lahir terus ke NICU gara gara lemas..due on 25/12 but doctor suruh tunggu lagi..dua tiga orang doctor dengan dua tiga keputusan..mana satu nak kena dengar..adik kena tunggu sebab doctor tak nak buat caesar konon laluan dah ada..baby kat dalam tu konon ok..terpaksa lahir normal tapi air ketuban dan tukar colour..baby dah makan najis..ohhhh tak senang duduk si buatnya!!

Tok ayah bila mama call tanya how the baby, nada suara tokayah sebak and jawapan tokyah "baby macam baby along dulu.." terkedu mama..tak boleh nak bernafas sebab teringat tentang Mia mama..terus letak phone and duduk kat dapur sorang sorang..

Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

Halimaton Hanafee said...

happy new year 2012?..ke 2013?..hehe

~MommyAida~ said...

Mama..sedihnyaa..condition sama mcm Aqil dulu..huhuhu..semoga lil baby cepat sembuh n cepat2 keluar NICU..tak sanggup tgk baby sakit..Mama tabah ye..to adik mama pon, sabar dan tabah..semoga hati terus kena kuat..

Noina said...

Alahai,tak suke dgr berita baby lemas. Trauma ina! Selagi baby tak sawan,maybe condition dia boleh diselamatkan. Moga baby sihat baik2 saja. Amin

Sizuka said...

http://mummywannabe-myttcjourney.blogspot.com/2013/01/anak-angkat.html

mama, cer tgk link yg saya bg drpd blog chenta, ade org nak kasi baby...

Mamanurin said...

Heheheeg 2013..ni la penangan nya bila sgt desperate!! Guna hp yg tak canggih utk update blog hahahah

Mamanurin said...

Sizuka, mama tak leh nak baca..kosong je hehehe..or sb mama tgk kt hp? Huhuuu

Mamanurin said...

Mommy, alhamdulillah baby dah keluar NICU..skrg time masing2 nak pertahankan diri agaknya sb dah buat complaint

Mamanurin said...

Alhamdulillah ina, baby dah keluar NICU..so far alhamdulillah getting better..dah balik umah maktok dia..mama pun trauma giler

Popular Posts