January 20, 2013

tentang..langsir..dinner

Alhamdulillah..akhirnya rumah mama dgn papa dah berlangsir!! Tadi kawan papa datang tolong pasangkan ril langsir satu rumah. Nasib baiklah bukan papa yang buat, klu tak memang hancurlah ril dgn dinding.


Kat atas tu langsir baru mama hahahaha..huhuhuu hanya langsir simple tapi memang buat poket mama dengan papa kempis. Kat ruang atas belum abis kemas lagi. Penat sgt nak mengemas. Tak tahan berpeluh peluh.


Minggu ni memang tak pergi mana sebab dok melayan mengemas rumah..susun atur perabot tapi still jugak tak menyenangkan hati terutama katil baru mama!!! Huhuhuuu nak beli lain!!! Ada tak orang nak sponsor hehehe.


Last week dinner office mama..buat dekat Surf Beach Sunway Lagoon. Hanya utk staff sahaja. Papa tinggal kat rumah. Tak lucky sebab tak dapat luck draw..dapay door gift aje. Makan buffet tapi tak best. Rasanya department yang handle tu iaitu Corporate Comm kali ni failed!!! Sgt tak best sebab buffet, staff ramai, food tak refil. Big2 boss datang lambat!!


Kalau office hour staff tak boleh datang lambat begitu juga time dinner, klu lambat tak boleh masuk tapi big big bos lambat boleh aje..eeee tak ada tauladan sungguh. Opsss!! Theme dinner mama malam tu Alohaaaa!! Hawaian gitu.


Sangat sukar untuk update blog sekarang sebab line telekom belum pasang lagi..tiang dengan cabel dah pasang tapi kotaknya tak nampak lagi.huhuuu cepatlah mr.telekom...tak tahan la dengan mr.m yang slow ni.


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

Umaira Umar said...

tak da gambar ker..? ada gambar merih sikit entry

Popular Posts