May 21, 2013

Dia umpama anak syurga mama
Entry ringkas mama tadi mesti mengejutkan ramai rakan-rakan mama kan. Terima kasih kerana sudi menumpang kegembiraan dan kebahagian kami. Perasaan gembira kalian benar-benar meresap ke dalam jiwa mama. Dalam hati ada taman bahagia, ada pelangi berkaler, ada sinar mentara..ada kabus menyelubungi.

Seumpama nama Qaseh, dia hadir untuk dikasihi. Terasa kasih sayang buat dia melimpah ruah. Dia hadir seumpama bidadari syurga. Hadir membahagiakan mama dan papa. Ibarat pelanduk dua serupa, dia umpama Mia..raut wajahnya seumpama bidadari itu. Kawan-kawan mama pun kata, Qaseh umpama kakak bidadari syurganya Mia.

Seringkali mama juga tersasul bila bercerita tentang Qaseh. Seringkali nama Mia yang berganti nama Qaseh. Maafkan mama yer Qaseh sebab hampir 6 tahun nama kakak dibibir..dihati dijiwa.

Jangan pernah lupakan yang pertama..itulah pesanan doctor mama minggu lepas..pesanan yang benar2 terpahat dalam ingatan. Mia, tidak kan pernah walau sesaat mama tidak mengingati anak mama. Terima kasih kerana mendoakan mama..adik Qaseh hadir bersama mimpi mama tentang anak syurga mama.

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

m@m@yAyA said...

alolo comeinya baby syurga nie~

bestnya kak dpt cium bau baby nie puas-puas2..rdu nak bau baby gak~

Nurul Aznil said...

eh... rasa mcm aritu jer baca citer glommy dari you.
NOW, NOW alhamdulillah... langit dah cerah. subahanallah... you dapat anugerah tak terhingga lagi...
allahuakhbar, Allah bagi ganjaran kepada insanNya yang sabar...

me doakan yg terbaik utk you and family

amin~

umie shafizalina said...

Alhamdulillah...Anugerah yang tidak terhingga dari Ilahi buat awak...Comel sangat...

Popular Posts