May 4, 2013

Makan sebelum mengundi esok!

Breakfast dengan papa dah nak masuk lunch. Hahaha panggil Brunch ekekeke. Hari ni bangun lewat and papa pun yak kejutkan mama sebab mama ABC!


Bulan ni 'kawan baik' datang melawat cepat. Doktor mama kata dari date setiap bulan yang mama provide pada doctor, cycle mama normal. Ummmm last month test ovulation guna kit yang doktor kasi tak ada langsung double line!! Doktor suruh mama cuba lagi this month.


Okay, arini mama 'pau' papa bawak malan dekat Secret Recipe. Ummm giler kenyang!! Alhamdulillah. Terima kasih papa.


Ok..esok dah nak kena mengundi. Tak kira siapa pun kita 'X', utamakan keselamatan diri dan keamanan negara kita.


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Popular Posts