May 1, 2013

Bila usia bertambah

Birthday mama on 30th. April!!! sangat sibuk dan papa pula tak sihat jadi tak ada celebration ala ala romantika di amor..tapi santai ala ala dipantai kat rumah aje. Beli ayam percik dekat Ayamas and ratah!!! Sungguh rock!!! sebab tak ada protokol dan tatatertib di meja macam makan di luar. Thanks papa sebab pergi serbu kedai Ayamas petang tadi. Nasib baik kita cepat kalau tidak sure ayam percik tu dah kena rembat habis dek customer belakang kita kan.


Tak apa papa, mama tak kisah tak ada card..tak ada hadiah sempena hari lahir mama. Hadiah untuk mama hanyalah papa sihat selalu!! Mmmmm walaupun tadi sesaja cari jugak dlm bilik kut kut papa sorok hadiah untuk mama macam selalu hahahahaaa!!! Poyo je..ehhh jujur ni tau papa, mama nak papa jaga kesihatan je. Nak papa sihat sebagai hadiah birthday mama.


Mia, birthday mama sayang. Doakan mama dengan papa sihat selalu yer terutama papa. Doakan mama dengan papa ada adik. Adik yang boleh tolong doakan mama dan papa serta Mia. Tolong yer sayang.


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

sweet tooth said...

Happy Birthday mamanurin... smg dipanjang kan umur, murah rezeki and diberkati Allah dunia akhirat. Smg tercapai segala impian... Amin :-)

Mamanurin said...

Tqvm sweet!!amin amin amin

Anonymous said...

selamat ulangtahun kelahiran mamanurin...

Mamanurin said...

Anony, tqvm

Popular Posts