November 4, 2013

Tentang Tiada Komen

Papa, tadi lunch hour mama pergi Weld kejap. Pergi tengok kasut. Mama tak suka shopping tanpa papa dan papa macam biasa dari dulu mesti nak ada mama baru nak beli barang. Rasa macam tak seronok kan papa sebab kita dah biasa buat semuanya bersama.

Banyak pilihan tapi tak komen. Kalau dulu papa tak ikut mama sebab kekadang mama shopping time lunch hour mama mesi snap gambar dan hantar pada papa. Papa pula akan komen. Papa juga akan cakap ok atau tidak tapi pilihan tetap papa serahkan pada mama, namun selalunya mama akan ikut pilihan papa. Kali ni, tak ada lagi semua tu. Mama tetap juga nak snap gambar kasut mama.

Mama rasa papa pasti setuju dengan pilihan mama.

4 comments:

Rizziela said...

mama keje kat mana?

Mamanurin said...

Mama kat segitiga emas KL..jalan raja chulan hehehe

Lady Mira said...

cantik kasut.. nampak comfy betul

Anim Daim said...

as salam
mamanurin sama jer tapak kasut 2 mcm tapak kasut anim
tp x besh sangat sbb bila berjalan rasa mcm refsilogi 2..
tp baik untuk kesihatan.

* mamanurin harus kuat..cayo..cayok

Popular Posts