July 22, 2010

Tentang Award dari Zalin

Salam

Malam ni baru leh on kejap lappy mama ni..seperti biasa...gi tengok jap kat shoutbox tu ada pelawat..macam biasa, Zalin dengan AL. peminat setia mama ekekekekek..Zalin kasi mama award..so mama dah gi ambik kat blog dia tadi...a'ha tu kat bawah ni award tu..





Ni la tuan yang tag mama ~ Nama dia  Zalin

To ~ Zalin :  Thanks yer sebab tag mama dengan award ni...dah memang rasa macam artis dah ni ekekeke cuma tak ada baju lip lap lip lap je wakakaakak

haha..permintaan pertama untuk tag pemberi award dah terlaksana..

2. Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic

Alamak byk jugak nama yang nak kena tag ni ekekekek..dah sah sah ada dua nama tak leh nak tag lagi.. cuba angkat tangan sapa yg tak kena tag!!! kalau copyright zalin punyer ayat agak2 kena marah  dengan zalin tak ? ekekeke..

1. Noina (Mama Nabila ni pun suka singgah blog mama ..thanx
2. jiey mien (Mama Rayyan yang handsome..)
3. Nurul Aznil (Blog mama ibu pada Eiman dgn arwah Ewan mmg seronok sgt nak lepak..mcm makan apple)
4.  Ibu Aqil(Blog ibu aqil ni cute..)
5. Ayu Mayyo (Blog mummy yang punya bidadari syurga..sama seperti aku)
6..7..8..9..10..11..12..13..14..15


3. Contact that blogs and let them know they've been tagged


yela..kang aku buat la..


4. State 7 things bout yourself

ehhh? nak kena bagitau gak ke? ni yang gemar ni..

ok la..kena ikut syarat student yangtag mama ni..


1. pendiam. x suka cakap byk, tapi bila dah cakap tak leh stop ekekekeke
2. jiwa halus sesangat..mudah mengalirkan airmata..cuci mata, sebab tu mata mama cantik ekekeke
3. suka everything tentang IT tapi entah mengapa tak masuk bidang ni...masuk bidang lain
4. suka sangat mengemas
5. suka menepati masa, boleh naik angin kalau janji kul 5 kul 6 tak muncul lagi
6. setia dan sangat penyayang
7. suka sangat dengan budak-budak..umphhh coming soon insyallah..

dah..la ya karang ter riak and takbur lak puji diri mama sendiri..

1 comment:

Noina said...

hehe..nanti ina amik yek..sebab kat opis ni ada 'mata-mata' huhu..
thanks yek bagi award..hehe..

Popular Posts