July 22, 2010

Tentang Esok Kerja Semula..

Salam

Alhamdulillah, hari ni mama dapat sedekah kan Surah Yassin buat `Si Kecil Mama ~ Mia disana..juga buat kawan-kawan yang bersama dengannya..

Sedar tak sedar, hampir 2 minggu mama tak masuk office..and esok mama dah start kerja balik..ho ho ho ho..hari Jumaat pulak tu..naper tak sambung terus masuk Isnin? tak naklah, nak simpan cuti..manalah tahu ada emergency, lagipun cik abang mama kan tak berapa nak sihat sangat..so kenalah stand by..

Harap-harap everything's okay for tomorrow..janganlah mr.pc mama buat hal...karang bermacam-macam benda tak boleh nak open..bermacam-macam form mama kena isi..pastu nak kena deal pulak dengan outsource..argggg bosan, kerja yang tak sampai 5 minit boleh settle bila deal dgn diaorg nu mahu ambik half day baru nak settle, itu kalau mama angin baik la..kalau angin tak baik, mahu panas telinga diaorg ni kena bambu utk settlekan..

So, arini kena tidur awal, sebab esok dah kena bangun awal utk kerja..see ya malam esok hehehe

3 comments:

Noina said...

yeah..selamat kembali kerja..

mamalisa said...

selamat kembali memulakan tugas..kerja kat mana?

MaMaNuRiN said...

salal noina & mamalisa..

heheheh a'ahh keje ari jumaat pastu the next week mc lagi seminggu hahahahaaa..so next monday ni masuk opis balik, hoping badan makin sihat la..tq tq

Popular Posts