July 31, 2010

Tentang Kerja dan Tak Kerja..

Salam,
Rindunya mama kat kengkawan mama...lama sungguh tak masuk rumah sendiri hehehehe..ada orang rindu mama tak? Last Friday mama dah start kerja, but saturday mama gi jumpa specialist again, mama dapat MC sampai ari rabu, then hari rabu pulak mama kena jumpa specialist lagi, hahahaha mama dapat tambahan MC sampai Jumaat..huhuuu meaning, mama MC last week pun dah seminggu..fuh!! tak cantiknya record tahun ni.

Ala, mama MC pun dok lepak rumah je sebab hubby mama kerja, lagipun mama kena bed rest je..kerja rumah pun tak buat, semua hubby buat..ala ala jadi manja sikit..nasib baik hubby mama layan je hahahaa..uhh!! dok rehat kat katil je, sampai sakit-sakit badan..tahan gaban dah bosan mama ni..tapi arini, mama dah tak leh tahan sebab tak bergerak mana, mama ajak hubby gi One Utama..fuh lega..breakfast kat TTDI then lepak-lepak jap sebab OU tu pun tak buka lagi hahaha..best pergi awal-awal ni sebab boleh pilih parking mana yang best!! pastu member hubby mama pun joined kat OU dengan family, apalagi, lagi lama la mama dok kat sana, sampai menggigil mama, sebabnya lapar sangat!!! hubby mama dah risau, sebab takut mama penat...ishhh memanglah penat tapi tak nak lah cakap penat sebab nanti hubby ajak balik wakakaakak..

Malam ni, mata tak mengantuk sangat, mama harap dan berdoa moga allah kurniakan pada mama kesihatan dan tubuh badan yang sihat agar mama boleh kembali bekerja...hoping kengkawan yang membaca citer merepek mama ni, sudi juga berdoa untuk mama, agar mama sihat walafiat dan mama dapat TITLE MAMA untuk yang KE2 kalinya..Amin Amin Amin..

5 comments:

Noina said...

huhu..mamanurin tak sihat lagi yek..mmg bosankan asyik dok terbaring je..huhu..
Ina doakan mamanurin lekas2 sembuh yek.. :) jaga kesihatan tau..!

JMY said...

x sabar nak tunggu ada berita gembira..i'm mama nurin / umi nurins' too..

MaMaNuRiN said...

noina, hehhee a'ahh bukan tak sihat pasal apa, "cik rahim" ni fragile sangat..hehehee kejap bleeding kejap bleeding uhhh takut betul..

jmy, tq tq tq..mamanurin ni lagi tak sabar, almost 3 years after mia pergi..uhhhh ni pun tak fragile sangat..sensitive sikit "cik rahim" ni..next tuesday ada appointment lagi..amin amin amin moga ada belas dari allah..

Cery said...

mamanurin..insyaAllah..dulu saya pun slalu bleeding awal2 pgnnt..mmg rahim fragile.... mam nurin kene restbanyak2..take care dear

MaMaNuRiN said...

thanks cery...amin amin ya rabbalalamin...esok appointment..amin amin moga allah permudahkan utk mamanurin ni pegang title mama lagi

Popular Posts