July 7, 2010

Tentang Dapat Award..

Salam..

Wahhh bestnya mama..ala ala macam poyo pun ada..yer laaa first time ada orang kasi mama award..tapi mama ni IT tak pandai, jenuh jugaklah nak mintak tolong orang..mintak tolong ajarkan camner nak letak kat blog..mama mintak tolong AL..sian AL, penat mengajar mama tapi mama still blurrr..heheheh tak apalah mama buat kan post award tu kat sini..anyway..thanks yer AL..dah minta Zalin ajarkan tapi rasanya maybe dia tak buka blog dia lagi hehehhe..

Anyway, thanks to pemberi AWARD yang cute giler ni.. sweet sangat ..tima aceh tima aceh..nanti mama bagitahu lecturer yer wakakakaak..Thanks Sabrina7

AWARD mama dapat ~~~ jeng jeng jeng~~~



No comments:

Popular Posts