July 11, 2010

Tentang..Award dan Blurr

Hari ni, mama kat hospital..pastu mama nak citer, mama dapat second award. Second award dari Alcatraz77..terima kasih yer AL coz tag mama dengan award ni..tapi biasalakan, mama ni asyik blurr aje kebelakangan ni, mungkin gara-gara banyak sangat ambik injection..okay, ni award yang mama dapat..nama award ni Friendly Visitors Award..


Kena tag jugak 10 teman blogger yang rajin datang bertandang umah mama ni..nak kasi siapa yerk?

Ada sesiapa nak award ni tak? macam tuan yang kasi mama award ni, mama rasa kena tagged 10 blogger lagi untuk dianugerah award ini... mama nak kasi kat semua..tapi 10 org dulu la yerrr..


and AL kata mama kena letak 10 backlinks pulak..ayo yo yoo..dah ler blurr pastu kena buat..mcmana ni? try ajelah yerkk..
mamanurin


Sebelum letakkan link-link ni, delete dulu nama yang pertama, supaya nama yang berada ditempat kedua akan berada ditempat pertama, nama ditempat ketiga akan berada ditempat kedua dan seterusnya. Faham kan? nama korang pulak letakkan ditempat yang terakhir iaitu ditempat kesepuluh. Buat tu, biar adil dan saksama. Berani kerana benar !! Kalau buat betoi-betoi, jumlah backlinks yang korang dapat camni lah..copyright from Al..sorry yerk AL, mama blurr mmg macam ni wakakaak..
Ketika posisi kamu 10, jumlah backlink = 1
Posisi 9, jumlah backlink = 5

Posisi 8, jumlah backlink = 25
Posisi 7, jumlah backlink = 125
Posisi 6, jumlah backlink = 625
Posisi 5, jumlah backlink = 3,125
Posisi 4, jumlah backlink = 15,625
Posisi 3, jumlah backlink = 78,125
Posisi 2, jumlah backlink = 390,625
Posisi 1, jumlah backlink = 1,953,125

4 comments:

ieda said...

salam ziarah & selamat berkenalan.

alcatraz77 said...

salam mama... dah jadi jugakkan berkat usaha mama mencuba dan bertanya... tahniah mama...

alcatraz77 said...

salam mama, di atas kesungguhan mama mencuba dan bertanya siap jugak entri ni kan... tahniah mama

MeMoRi Di HaTi said...

ieda, salam kembali..hhehe selamat, selamat berkenalan

al,

thank you thank you *blushing* kena puji dgn AL.

Popular Posts