January 19, 2012

Kongsi Rasa

Hari ni perasaan mama bercampur baur gembira sampai rasa nak meloncat loncat, teruja hingga rasa nak menjerit sekuat hati dan speechless sesangat!!! Mira mama nak kongsi rasa teruja mama!! Ya Allah, permudahkan segala urusan hambaMU ini serta hamba-hambaMU yang lain. Membaca entry Mira dengan linangan airmata, DIA perkenankan doa, diberikan dua anugerah yang terhebat. Subhanallah, Allah Maha Besar dan Penyayang.

Membaca entry kawan blog mama juga, benar-benar membuatkan mama rasa dihargai, rasa sangat berbesar hati..sebak melanda, walaupun hanya kenalan di alam maya namun hati seorang ibu sangat erat kasihnya. Terima kasih Mama Damia dan Hannah sebab nak kasi mama pinjam Hannah..ni entry yang mama Hannah buat http://mrsboxz.blogspot.com. Insyallah, andai diizinkan Allah, mama pasti kesana..pasti mamanurin jenguk Hannah. Mama harap Hannah akan lebih kuat, tak menangis selalu, kesihatan bertambah baik. Hannah anak yang baik macam kakak Damia, sudah tentu dia akan buat ibu dia senang hati..kita doa banyak2 yer mama Hannah.t

Kisah mama pula, alhamdulilah kerja mama berjalan lancar, mama happy dengan apa yang mama lakukan, bermain dengan angka-angka selalu. Kekadang rasa macam tak memcabar langsung sebab maybe mama dah jadi sangat terror tapi mama tak berapa kisah sebab situasi mencabar akan berlaku pada akhir minggu dan hujung bulan!!! sangat suka bila ada yang tak balance!! cabaran bermula dengan mencari punca tak balance!!! 

Esok mama harap, ovum mama ada banyak dan besar. Hoping juga, doctor dapat bagi mama date untuk mama dan papa berkasih sayang (lembut sikit kan bunyi ayat ni kan). Cuti Tahun Baru Cina pun dah bermula, tak tahu nak buat apa and pergi mana..papa belum lagi ajak balik kampung..tunggu dan lihat.

3 comments:

MommyAqil said...

Semoga semuanya berjalan lancar ye Mama...Usaha tangga kejayaan..semoga Mama n Papa tak putus asa...Teringin nk jumpa tp belum berkesempatan kan Mama..One fine day will do...Take care Mama Sayang..

Lady Mira said...

mama... mai la jumpa mira... leh hugs... xda sama nak marah pun! insyaAllah, mama juga akan menerima berita baik secepat mungkin... Amin

Noina said...

yeah...moga segala urusan mama dipermudahkan. Amin... :)

Popular Posts