January 24, 2012

IUI Tomorrow 25/1

Hari ni badan rasa lemah sgt sebab makan byk sgt mee rebus..mama masak sendiri. Nak makan yang maktok masak, mama tak balik kampung, rasa? memang tak sesedap maktok masak.

Hari ni perut kembung dan tak sedap. Mungkin kesan suntikan ubat yang mama ambil kebelakangan ni untuk treatment mama. Esok ada procedure IUI dan mama supposed kena kerja tapi tak apa, sure mama dapat MC kan, lagipun dah rasa  nak demam dah ni.

Kawan-kawan, tolong DOA kan mama yer. Doakan mama berjaya dalam usaha mama kali ini. Doakan mama dapat mengembirakan papa, maktok serta tokayah. Supaya mereka dapat tersenyum dengan lebih bermakna.

9 comments:

sweet tooth said...

Good luck mamanurin :-) All the best!

Mamanurin said...

Aweet, tqvm. Amin amin amin yarabbilalamin

bettyshah said...

good luck....Insyaallah semuanya akan sempurna dan akan de good news

Anonymous said...

"Kita cuma merancang tetapi perancangan Allah itu lagi hebat. Rezeki di tangan Dia. " quote from Datuk Siti, Kosmo!!

I am ur silent reader, take care n tawakal ok.. Moga moga Allah berkati kalian berdua...

mamailh said...

semoga segalanya berjalan lancar...good luck, moga ada sinar utk mama sekeluarga

LoVEaQshA said...

hye kak slm kenal,

insyallah kak semoga sumenya berjalan dengan lancar..bla tiba ms rzki tuk kta pasti Allah akn makbulkan~

Azizah a.k.a N.a.z said...

good luck..

my simply said...

salam..terjumpe blog ni, terus follow...hope dipermudahkan..

Mamanurin said...

Thanks semua..insyallah amin amin moga rahmat Allah bersama mama dan papa serta kawan2

Popular Posts