January 1, 2012

Spoil


Pembuka tirai ditahun baru, semalam mama tidur lambat bukan sebab pegi tengook bunga api or konsert tapi sebab mama tak boleh nak tidur. Mama layan tengok tv sensorang sebab papa dah tidur. Actually papa tu merajuk dengan mama. Merajuk sebab apa, sebab kata mama tak nak garu belakang dia. Ishhh mama dah garu siap papa tidur lagi . Bila dah tidur, mama stoplah kan garu, tu pun nak merajuk. Baru masuk tahun baru dah buat hal. Jadi hari ni mama, bangun buat breakfast cucur bawang atas permintaan papa yang hampir seminggu dok mintak, still silent lagi, mama layan baca buku. Tak ada mood. Inilah entry yang tak begitu memberangsangkan sebagai pembuka cerita tahun dan hari baru.

2 comments:

Hafiz dan Mawaddah said...

biasa lah tu mamanurin, suami-suami ni makin lama makin manja dan makin keanak-anakan...merajuk2 sayang tu..

Mamanurin, semalam wkt baca status org nak sambut tahun baru, Mawaddah cakap dengan suami, "abang sempena tahun baru ni, sayang nak doakan mamanurin dapat baby lah." Tiba-tiba Mawaddah memang sungguh2 nak doakan utk mamanurin. Asyik dok teringat je.

Semoga usaha mamanurin mendapat keberkatan Allah. InsyaAllah, pelangi kan muncul jua dan mendung akan berarak pergi. ^__^

Mamanurin said...

sgt touching mawaddah..terima kasih banyak banyak, moga allah perkenankan doa kita. amin. hug tightt!!!

Popular Posts