January 26, 2012

Mohon rezeki itu

Alhamdulillah..done semalam. Sangat sakit masa doctor pasang spektrum yg mcm mulut itik tu. Berbeza dgn sebelum ni, kali ni siap terjerit masa doctor pasang. Doctor pun siap cakap " z...." doc sebut nama mama..kan dah pernah buat IUI, takkan sakit lagi..uhhh doctor ni, mmg sakit tau sb doc lupa letak something yg sejuk tu agaknya..jawab dlm hati je. Nasib baik ada nurse yg tolong pegang mama..mengalir je air mata sebab rasa nak sangt pregnant, nak sangat berjaya..mulut dan hati tak abis berselawatvnak baca doa nabi zakaria..amin amin ya rabbillalamin..kasihani kami yg lemah ini Ya Allah..

Mama harap Allah terus berikan rahmat pada mama dan papa dengan kurniaan yg sangat mama dambakan. Semalam terus mama demam, perut mcm cramp je. Harini pun mama still medical leave, baring tunggu papa balik dari servis kereta, sebab 1hb. February nanti anniversary kami yg ke 9..mama cakap nak pergi Cameron..arini cramp kat perut dan rasa menyucuk kat ari-ari macam dah kurang sikit tapi mama dok baring je ni sambil buat entry ni guna Ipad. Tak rasa sangat klu baring.

2 comments:

Noraini said...

semoga allah merahmati mama dan memakbulkan doa mama.

Mamanurin said...

Tqvm noraini..insyallah..amin

Popular Posts