June 13, 2012

Ohh!! Dah 5 Tahun

lepas buang sampah, sembang dgn indian neighbour tetiba dtg anak2 dia, "hi aunty..tomorrow viknesh birthday", kata si abang sambil tunjuk adik dia. Si adik pula, aunty my birthday sambil melompat gumbira..hahahaah suka betui diaorg ni kalau nampak aku dgn pahlawan..ohhh!! viknesh tu sebaya dgn budak kecik merah tu!!! beza 3 bulan aje..so esok kena cari hadiah yerk?
· ·  


Status FB mama sebentar tadi. Oh sembang punyer sembang dengan jiran mama tu, rupanya dah 5 tahun berlalu..if jiran mama tak sebut yang anak dia sebaya budak kecik merah tu, sure mama tak rasa dah berapa lama budak kecil merah tu pergi..rasa macam baru semalam je peristiwa itu berlaku..

Hari ni pun mama terima email dari seorang kawan. Kawan yang turut kehilangan permata hari bila anak didalam kadungan isterinya meninggal. Email yang membuatkan airmata mama bergenang. Terasa sangat yang kawan mama seolah-olah mengetahui mama dalam kerinduan. Nanti mama titipkan isi email tersebut.  Mood tak ada untuk mencoret lebih lanjut..

Al-Fatihah untuk si kecil mama..

4 comments:

MommyAqil said...

Al Fatihah...Dah 5 tahun..sekejap je masa berlalu kan Ma..semoga Mama n Papa terus tabah...Amin...

**suka layout baru mama ni..nampak ceria n sangat macam kanak2..hihihi..comell..

Mamanurin said...

alfatihah..thanks mommy, sure budak kecik merah tu suka sb mommy kasi fatihah kat dia..insyalllah

hahahaahah sangat budak2 kan tapi mama suka sgt layout ni

Mamanurin said...

alfatihah..thanks mommy, sure budak kecik merah tu suka sb mommy kasi fatihah kat dia..insyalllah

hahahaahah sangat budak2 kan tapi mama suka sgt layout ni

C'Jai said...

Al Fatihah..sy juga pernah kehilangan hampir 3 tahun lalu... Harap sangat nak dengar tangisan bb saat dia keluar... tapi bila keluar dah senyap tanpa tangisan... apa pun redha dan berbahagia jadi ibu seorang ahli syurga... walau hingga saat ini bila terkenang air mata masih lg akn bergenang..

Popular Posts