March 12, 2013

Acik Pregnant!

Adik perempuan bongsu mama pregnant!!!  tapi mama dapat tahu dari adik yang lain. Tuan punyer badan belum bagitahu lagi.


Maknanya hujung November ni, mama dapat lagi anak sedara!! Huhuuu mesti adik mama tu tak sampai hati nak bagitahu mama kan..tak tahu nak susun ayat kat mama kan..tipulah kan kalau mama caka mama tak sedih bila adik mama yg lain bagitahu mama kan..ummmm rezeki adik perempuan bongsu mama kan..belum setahun berkahwin dah pregnant.


Tadi bagitau papa, papa jawab "ye ke"..ringkas aje..takut mama sedih la tu..memang sedih pun. Mood nak kerja tak ada. Mama nak balik sekarang boleh tak?


Line internet kat rumah tak ada lagi jadi susah sikit nak berblog sakan. Harapkan update dari handphone kecik ni. Broadband memang mama tak guna lagi sebab karang rugi bila line slow!!bertahan menunggu telekom!!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

Umaira Umar said...

siapa mama dlm citer ni? hihihihi..agak la jugak nk paham kan ayatnye n situasi...

Mamanurin said...

Hehehe adik perempuan bongsu mama yang pregnant. Yuppp!!! Beginila jadinya kalau update entry guna hp tak canggih heheeh..lintang pukang ayat

Popular Posts