March 23, 2013

Mia..Mya

Rindu Mia..rindu sangat-sangat. Sebab rindi juga mama pergi tengok Mya..Mya Sara anak sedara mama. Budak umur 4 tahun yang perasan dia adalah Princess!


Oh!! rambut dia memang semulajadi kerinting macam maggi!! Dari kecil dan kerinting. Mommy dia pun macam tu juga. Mommy dia dulu, masa kecil kami adik beradik selalu usik rambut maggi kat dia. Dia pula terus menangis. Sekarang mommy Mya rambut tak kerinting sebab dah di luruskan hahaaha..


Hilang bosan mama..


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

~MommyAida~ said...

comellnya Mya ni..geram..sebaya Aqil pulak tu..Rambut dia yang tak tahan..Cantik!!

Mamanurin said...

Mommyaida, belum dgr dia bersuara..kekadang geram je..berlagak princess..nak school kat london..boleh gitu?

Popular Posts