March 19, 2013

Not in mood!!!

Minggu yang paling teruk buat mama! Sangat tak best..sangat sensitif!


Baik kat rumah atau office ada aje yang tak kena pada mama..ada aje yang menyentap perasaan. Kat rumah kena tegur sikit dek papa, rasa sakit hati pun ada, nak lari dari rumah pun ada!! maka bermula episod baca buku dalam bilik sebab tak nak dok kat living room dengan papa hehehe..konon merajuk dengan papa. Memang merajuk pun.


Kat office buat kerja sampai sakit pinggang sebab tak nak bangun dari kerusi. Nak muhasabah diri tak nak sentap dengan orang tapi ada juga sentap. Kekadang rasa nak naik kan MEMO besar2 letak kat papa kenyataan nak bagitahu "NOT IN MOOD TODAY..PLEASE BE CAREFUL"


Lama sungguh rasa ini. Rasa marah..rasa rindu..rasa nak menangis..rasa mencengkam..rasa pedih..rasa luka paling dalam hanya sebab rasa sunyi itu kian menebal!


Hujung minggu lepas pun sangat bosan sebab tak keluar pergi jenjalan sebab papa ada meeting persatuan penduduk...sangat bosan!! Bila tengok buku kat rak yang dah bersepah, kepala bertambah serabut!!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

~MommyAida~ said...

Sabar ye ma..setiap rasa tu akn hilang tanpa kita sedari..segalanya akn pergi..Semoga mama dapat melalui setiap rasa dengan penuh sabar n tabah..takmo sentap2 lagi ye Mama sayang..klo rasa sunyi meh dtg rumah Mommy..Jmpa Aqil n Medina..

Popular Posts