March 20, 2013

Clinic

Hari ini mama pergi clinic. Clinic panel yang dekat dengan office mama sebab tahap terasa tak sihat tu dah tak boeh control.


Senang dapat jumpa doctor kat clinic ni sebab doctor kat situ baik baik belaka. Tanya la apa saja, senang dan puas hati. Thanks Doctor Loh!! Tunggu lama pun tak apa janji puas hati.


Mama siap mengadu mama tak cukup rehat and siap mengadu lagi tentang mama nak cuba lagi pregnant. Bagaimana mama selalu aje failed bila buat ovolution test hahaha. Next month mama kena pergi sana sebab bulan ni dah period so kena tunggu next month sebab doctor nak ajar cara menggunakan ovolution kit tu. Next week doctor nak buat ujian darah. Esok mama MC hehehe.


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 comment:

Anonymous said...

chaiyokkk mama.. doa dari jauh...

Popular Posts