March 22, 2013

Cuti Sekolah

Minggu depan, minggu cuti sekolah. Minggu mama kerja sorang-sorang. Minggu ni mama kena sign dua leave card untuk relief officemate yang nak cuti minggu depan.


Hari ini mama kena sign lagi leave card kawan mama..uh!! Dah la nak suruh mama sign leave, boleh pulak tanya tak cuti ke minggu depan. Eeee geramnya. Takkanlah tak faham lagi, setiap tahun, setiap kali cuti sekolah, mama jarang sangat bercuti sebab consider pada mereka yang ada anak, yang nak bawa anak jalan-jalan.


Bila mama kata mama tak ada anak lagi yang bersekolah, macam mana mama nak cuti. Lagipun kalau mama cuti, siapa pula yang nak buat kerja kitaorang punyer section kan. Ummm maybe baru sedar kut yang mama tak ada anak lagi, baru tersipu sipu. Adohai kawan..


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Popular Posts