March 10, 2009

Bleeding vs Period (Menses)

Uwaaaaaa uwaaaa isk isk iskk.. sedihnya aku arini..tapi entahlah maybe sekarang hati aku ni keras or airmata dah kering untuk dikeluarkan..aku rasa treatment aku failed sekali lagi. Tadi masa kat office ada "spot" sikit..bila buang gi wee wee pun ada sikit, and than sekarang perut aku memulas bagai nak rak..macam mesin basuh rasanya sekarang..

Aduhhh..sedih memang sedih, kecewa tetap ada, namun bak kata hubby tadi..andai di takdirkan bleeding yg keluar tu tandanya bukan rezeki untuk kita, kiter redha sayang..andai rezeki itu telah ditetapkan oleh allah, "dia" tetap akan wujud di rahim..andai sebaliknya, kiter teruskan usaha..aduh!!! begitu syadu ungkapan hubby ku ini..

Esok jumpa doktor again..berserah dan bertawakal..

3 comments:

Yummy Yum said...

sabar la zir, betul kata hubby tu, berusaha sedaya mungkin, insyallah ada rezeki untuk kita nanti

Hazlina said...

sabarlah.. usaha lagi.. jgn putus asa ye...

Loving Memories said...

thanks yum and lina

Popular Posts