September 14, 2010

Tentang Belanja Raya

gaun ala ala english style

colourful

navy for iman

Lama sungguh tak tak update blog ini..sedar tak sedar, dah sambut raya rupanya. Saat mama mencoret di lappy mama ni, mama dah mula bekerja, sunyi office mama ni..

Oh!! picture kat atas tu, sebahagian dari baju-baju untuk cousins Mia..Mama beli untuk gegirls orang tu, 3 pasang sorang dan untuk satu satunya "si kumbang" 5 pasang..untuk Mia? ummmmm sedihnya mama, supposed, Mia pun ada dalam senarai mama tapi apakan daya, takdir Allah mendahului kita kan sayang..bila kakak batrisya, kakak aqila, attiyah dgn boby iman harith serta Mya Sara pakai baju-baju yang mama beli, mama rasa seumpama anak mama yang memakainya..

sandal / handbag mama



sandal yg simple

handbag mama
Ummmm..ni last minute mama beli barang untuk diri sendiri..saja tak beli "kasut tinggi" sebab mama lagi suka pakai  sandal, senang nak berlari, melompat dsbnya..handbag baru setelah sekian lama tak beli handbag..bukan sebab kedekut, tapi handbag lama masih boleh guna, mama gunalah, papa yang paksa mama beli, lagipun papa yang bayar, mama ambik jelah..murah aje sebab tak sampai hati nak ambik yang mahal-mahal..Mia, tahun ni juga papa belikan mama barang kemas..seronok sangat..kata papa, "papa dah lama tak belikan barang kemas untuk mama..arini papa nak belikan..mama pilihlah.." hehhehe sayang aje duit tapi mama pilihlah juga sebab bukan selalu dapat offer bagus..nasib baik mama punya taste jenis yang kecil dan comel..muahhhhhhhh thanks papa..lip lap lip lap mama tahun ni..macam Mia jugak..kalau Mia ada, sure papa belikan Mia punya dulu..

No comments:

Popular Posts