October 12, 2011

Perasaan yang berkecamuk!

Tak tahu mama nak tulis kali ni macam mana...

Every month circle period normal
Tak pernah tak muncul, pasti muncul
Sebelum raya dia muncul
Supposed muncul juga September
Tapi tak ada..
Biarkan..biarkan

Hampir 2 weeks lebih
Tak pernah nak buat UPT
Sebab tak pandai nak buat sendiri
Terukkan..takut sebenarnya..
Aftr solat zohor, gi toilet ada sikit blood
Dah preasure bagai..
Siap nangis dalam bilik doctor
Kena refer pakar !

Jumpa gynae yg first time jumpa
Tak mesra patient betul
Scan perut dlm 6 weeks...the doctor said
Tak berapa nak nampak sebab baru lagi
Buat UPT result macam negatif
Buat ujian darah..result tak dapat lagi

On the way keluar dari hospital
Kereta kena hentam dari  belakang!
Sakit hati sebab kereta baru!
Baru bayar hutang bulan pertama tau!
Dah ler mengaku salah
Siap boleh kata "tadi saya sembang dgn kawan kat luar"
Berlagak nak bayar kat bengkel
Cakap je berapa
Bila sebut nak hantar tempat servis kereta
Sebab under warranty, byk alasan
Dari sanggup nak bayar berapa aje
Terus keluarkan duit..kata "saya ada RM30" aje
Arggggg!!!

6 comments:

Lady Mira said...

waiting for the result with u mama!

mast said...

Amin untuk yg baik2 buat kamu ...

MommyAqil said...

hihihi..Mama..singgah sini after lama tak dtg sini..RIndu!!Thanks tau ma call Mommy hari tu..Appreciate sgt!!heheheee.

Mamanurin said...

mira,

-:( not our rezeki lagi..uhhh result darah tak bagus, and arini jugak berketul darah keluar..sakit bagai nak meletup perut..mira sihat? baby?

mast,

amin amin amin, kali ni tak ada rezeki, insyallah one sweet day nanti

mommyaqil,

heheheheeh mommy busy working..rindu mommy juga..lagi rindu kat Aqil..kiss and hug tught utk dia yer

Noina said...

huhu..kuatkan semangat yek mama..lama betul tak tanya kabar mama..ibu asik bz mendang nih..blog pun jarang update dah.huhu...adoii..kete baru kena hentam..macam ina aituh la..dah berenti agaknya tak brek betul2..abis terkopek cat ngan reverse sensor..padahal baru je pakai 2 bulan..huwaaaa!!!

Lady Mira said...

:`(

Popular Posts