March 25, 2012

Khas buat Mira..

Entry buat sahabat blog mama Mira ! Alhamdulillah dan syukur sangat pada Allah sebab kawan blog mama yang tersayang dah selamat melahirkan twins!! Tahniah Mummy Mira


Akhirnya, segala impian Mira, telah Allah kurniakan. Bukan seorang tapi dua orang baby, sepasang pula tu. Syukur sangat. Pagi tadi bila received sms dari Mira, bila membaca sms tu, menitis air mata kegembiraan buat seorang sahabat yang hanya mama kenali didunia blog, yang tak pernah mama jumpa namun selalu berkongsi semangat dengan mama.

Mama harap, both babies dalam keadaan sihat dan cepat recover. Doa mama juga buat sahabat mama Mira, moga recover dengan cepat dari operation czer tu, tahniah sekali lagi..arggg happy sangat-sangat mama untuk Mira!!! kiss and hug tight untuk Mira

6 comments:

yannie bunny said...

Subhanallah :) sama la kita mamanurin. knal mira dr blog je. rupa pn xtau ;p

Alhamdulillah dh selamat lahirkan twins sepasang. bestnya! blh rehat lama2. hehe.

congratulations mira! im so happy for u :)

Mamanurin said...

rahmat Allah kan..moga mama pun dapat anuagerah yang tak ternilai macam Mira dapat..begitu juga utk kawan2 lain..amin amin

CIK PUAN TIPAH said...

Alhamdulillah..
Seronoknya dengar..

Anonymous said...

alhamdulillah.,.. tahniah ye mama mira.... dh boleh panggey mama... happy nye... sowy mama nurin sbb tumpang wish sbb mama mira x sihat lagi nk update blog..hehehe... mama nurin pesan kat mama mira jgn lupa ktk gambo babies... dpt sepasang lagi.... (nkh)

Mamanurin said...

anony,


ekekek boleh aje. tulah, nak call mira takut disturb dia, hoping dan doa moga mira dgn babies sihat

Lady Mira said...

terima kasih semua.

mamanurin - thanks bebanyak sbb sudi update, mira mmg tak sempat nk update blog betul2. Jaga twins mmg sgt2 mencabar... nanti bila ada masa mira update gambar... nk ambik gambar twins pun xsempat...

semoga kawan2 mira pun dpt berita gembira secepat yg mungkin... amin!

Popular Posts