March 28, 2012

Mira Discharge..Nasi Goreng

Alhamdulillah..pagi tadi kawan blog mama, Mira sms mama bagitahu arini dia dengan babies dah boleh discharge dari hospital. Wahhh bestnya kan perasaan bila dapat balik rumah. Mama Mira kata, insyallah bila dah ok and ada masa, dia akan update blog. Tunggu yer kawan-kawan yang kenal dgn Mira.


Esok mama nak buat nasi goreng ikan sardine!!! Favourite mama masa bujang sebab senang nak masak. Sardine dalam tin tu. Dulu bila dah masak, satu tuppware untuk mama bawak pi opis, sebahagian lagi utk housemates mama, satu untuk bekal papa pergi opis. Heheeee dulu pegi balik kerja, papa yang ambil and hantar balik..dari rumah papa kat puchong, ambik mama kat Shah Alam..hantar pegi opis juga kat Shah Alam, pastu baru papa pegi opis dia kat Pantai, Kl..hahahaaa..padahal boleh aje pergi sendiri naik bas mini..uhhh lamanya tak naik bas mini!


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Popular Posts