February 22, 2014

Follow Up Paed - Dia sihat

Hari ini Qaseh ada follow up dengan Dr Ahmad kat DEMC. Alhamdulillah, doctor kata Qaseh ok, nafas dia dah tak berbunyi dah papa. Hari ini, sebab dia sihat dan tak demam mama ambik imunisasi tambahan untuk dia.

Bangun 3.30 pagi sampailah jumpa doctor, dia masih tak tidur. Bila menahan mata yang mengantuk, asyik berbunyi je mulut dia. /macam burung murai la papa..."burung apa, burung murai" hehehhe ayat kita kan papa.

Next month jump lagi doctor untuk imunisasi stage 2 pula. Berat Qaseh day 8.8kg. Ukur lilt kepala dan panjang did normal.

Papa, mama kat Sutera Lounge. Senang sikit orang tak ramai, segalanya diaorang uruskan dari pendaftaran hinggalah bayaran bill. Sekarang tak balik lagi dan mama seakrang guna pc Apple fav kita..

Papa, jangan risau yer, mama jaga Qaseh baik baik.

No comments:

Popular Posts